Allround verpakkingsbedrijf

Heeft u een product dat verpakt of omgepakt moet worden? Ieder product is anders. Ieder product heeft dan ook een andere verpakking nodig. Een goede verpakking beschermt het product, maar past ook in uitstraling en look bij het product. Een verpakking moet aantrekkelijk, maar ook praktisch zijn. Dit snappen wij als allround verpakkingsbedrijf maar al te goed. Elke uitdaging op het gebied van de verpakking van producten wordt bij ons professioneel opgepakt. Onze ervaren mensen en verpakkingsmachines zorgen ervoor dat wij snel en adequaat werken. ISJ Nederland is voor u dan ook een complete partner als het gaat om verpakkingen.

Verpakken, inpakken en ompakken

verpakkingsbedrijf-nederlandBij ISJ Verpakkingsbedrijf Nederland kunt u terecht voor het verpakken, inpakken en ompakken van producten en goederen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines. We zijn specialist in het verpakken van krimpfolie verpakkingen, maar ook in aluminium verpakkingen, pakpapier en kartonnen dozen.

Allround verpakkingsbedrijf

Bent u op zoek naar een vakkundig verpakkingsbedrijf in Nederland die graag met u meedenkt? ISJ Nederland is een veelzijdig en flexibel verpakkingsbedrijf. Wij zijn voor veel verschillende bedrijven de verpakkingspartner, van kleine producten tot grote producten. Van een groot aantal verpakkingen tot slechts enkele stuks. Voor een eenmalige samenwerking tot een jarenlange intensieve samenwerking, bij ISJ Nederland kan het allemaal! We werken met een enthousiast en betrokken team die altijd voor u klaar staat.

Producten sealen

Wilt u uw producten goed beschermen en uw producten sealen? Bij ISJ Nederland kunt u dan goed terecht. Onze kwaliteit sealapparaten kunnen alle soorten en mater producten vakkundig sealen. Hierbij wordt krimpfolie strak om het product gespannen. Dankzij het sealen van producten beschermt u de producten extra goed, ook tegen bijvoorbeeld stof.3

Stuks- tot bulkverpakkingen

Heeft u een groot aantal producten die u wilt verpakken, inpakken of ompakken? ISJ Nederland biedt veel verpakkingsmaterialen en -mogelijkheden aan. Van bulkverpakkingen in blikken, folie, papier of dozen. Bij ons kunt u voor allemaal terecht. Ook wanneer u slechts enkele stuks wilt verpakken.

Verpakking op maat

Wilt u een originele verpakking voor uw product en kunt u dit niet vinden tussen onze mogelijkheden? We denken graag met u mee. Als allround verpakkingsbedrijf bedenken we altijd een oplossing, Juist voor specifieke wensen of een unieke vraag. We bekijken of een verpakking op maat voor u mogelijk is.

Thuiswerkers inzetten

Bij ISJ Nederland hebben wij een team met veel enthousiaste, ervaren medewerkers. Dagelijks zetten zij zich in voor het verpakken en inpakken van producten en goederen. Zij weten precies wat ze doen en leveren kwaliteit werk af. Naast onze vaste medewerkers hebben wij ook een groot netwerk aan thuiswerkers. Deze thuiswerkers kunnen wij direct voor u inzetten.

Wat kunnen we voor u doen?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op! We denken met u mee en zorgen ervoor dat uw product zorgvuldig, veilig en aantrekkelijk verpakt wordt.

Verpakkingsbedrijf Verpakkingsbedrijf Verpakkingsbedrijf