ISJ Nederland: een allround verpakkingsbedrijf in Helmond

Heeft u een verpakkingsbedrijf nodig die uw producten snel, efficiënt en tegen een lage prijs kan verpakken? Dan is ISJ Nederland de partner die u zoekt.

Heeft u een product dat ingepakt, verpakt of omgepakt moet worden? Ieder product is anders en daarom heeft ook ieder product weer een andere verpakking of behandeling nodig.

Een goede verpakking beschermt het product, maar past ook in uitstraling en look bij het product. Een verpakking moet aantrekkelijk, maar ook praktisch zijn.

Dit snappen wij als allround verpakkingsbedrijf maar al te goed. Elke uitdaging op het gebied van de verpakking van producten wordt bij ons professioneel opgepakt.

Onze ervaren mensen en verpakkingsmachines zorgen ervoor dat wij snel en adequaat werken. ISJ Nederland is voor u dan ook een complete partner als het gaat om het inpakken, verpakken en ompakken van producten.

Met trots bieden we als verpakkingsbedrijf hoogwaardige verpakkingsdiensten aan diverse industrieën.

Of u nu actief bent in de voedingsmiddelen-, cosmetica- of elektronica-industrie, wij zorgen ervoor dat uw producten veilig en professioneel worden onder andere geseald, ingepakt of verpakt op basis van uw wensen. ISJ Nederland doet namelijk alles.

Vertrouw op ISJ Nederland als uw betrouwbare verpakkingspartner in verpakkingsoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw verpakkingsuitdagingen.

Verpakkingsbedrijf: verpakken, inpakken & ompakken

Bij ons verpakkingsbedrijf in Nederland kunt u terecht voor het ompakken, inpakken en verpakken van producten en verpakkingen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines.

We zijn specialist in het verpakken van krimpfolie verpakkingen, maar ook in aluminium verpakkingen, pakpapier en kartonnen dozen.

We pakken producten zowel handmatig in als (half)machinaal. Dit ligt aan de opdracht die wij binnenkrijgen en aan de wensen van onze klant. Ons verpakkingsbedrijf staat bekend om zijn precisie en snelheid. Dit gaat nooit ten koste van onze kwaliteit.

Een betrouwbare partner

Dankzij innovatie, deskundigheid, onze machines en betrokken & ervaren medewerkers kunnen wij dit u garanderen. Binnen elk gewenst tijdsbestek helpen wij u deskundig en op tijd.

Een bedrijf nodig die uw producten verpakt op een hoog tempo, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft en dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs? ISJ Nederland staat ten alle tijden voor u klaar.

Een bedrijf wat alles verpakt

Bent u op zoek naar een vakkundig verpakkingsbedrijf in Nederland die graag met u meedenkt en op voorhand nooit nee zegt? ISJ Nederland is een veelzijdig en flexibel verpakkingsbedrijf die graag met zijn klanten meedenkt.

Wij zijn voor veel verschillende bedrijven de verpakkingspartner, van kleine producten tot grote producten. Van een groot aantal verpakkingen tot slechts enkele stuks. Voor een eenmalige samenwerking tot een jarenlange intensieve samenwerking, bij ISJ Nederland kan het allemaal.

Bij ons verpakkingsbedrijf werken ontzettend veel enthousiaste, leuke en betrokken mensen die altijd voor u klaar staan. Ze maken graag kennis met u om u!

Uw producten sealen

U kunt bij ons uw producten sealen. Waarom het handig is om uw producten te krimpen en sealen? Niet alleen draagt dit bij aan de bescherming van uw producten, maar ook ziet dit er mooier uit. Het verhoogt de presentatiewaarde van het product. Bij ISJ Nederland zit u goed.

Onze kwalitatieve sealapparaten sealen alle soorten producten op maat. Onze machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat uw producten fantastisch beschermd zijn.

Tijdens dit proces wordt er krimpfolie strak om het product gespannen. Dankzij het sealen en krimpen worden uw producten extra goed beschermd, ook tegen bijvoorbeeld stof. Hulp nodig met het sealen van een verpakking of een product? Ons verpakkingsbedrijf staat voor u klaar.

Veel capaciteit

We hebben machines met veel capaciteit. 50.000 seals per dag? Dat is voor onze nieuwe krimp- en sealmachines geen probleem. We helpen u ook met het sorteren van uw producten en het stickeren ervan, als u dit wilt. Voordat wij uw producten gaan verpakken, kunnen wij alles ook een aparte label, code of persoonlijke sticker geven.

Ons personeel doet dit op een rap tempo. Of het nu het bestickeren van een enveloppe is of juist van een verpakking? Wij leveren altijd goede kwaliteit en dit doen we al jarenlang constant.

Opgestapelde verpakte dozen in het magazijn van het verpakkingsbedrijf ISJ Nederland.

Opgestapelde verpakte dozen in het magazijn van het verpakkingsbedrijf ISJ Nederland.

Het sealen van papier

Heeft u hulp nodig bij het sealen van papier? Dan kunt u bij ISJ Nederland terecht. In tegenstelling tot andere verpakkingsbedrijven in Nederland maakt het bij ons niet uit hoe groot of hoe klein de klus is want wij nemen alles aan.

Wij denken graag met u mee en lopen nergens voor weg. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk en we gaan zelfs verder dan dat. Van stuks- tot aan bulkverpakkingen, bij ons verpakkingsbedrijf kunt u alles uitbesteden.

Heeft u een groot aantal producten die u wilt verpakken, inpakken of ompakken? ISJ Nederland biedt veel verpakkingsmaterialen en mogelijkheden aan.

Van bulkverpakkingen tot aan blikken, folie, papier of dozen. Ons verpakkingsbedrijf neemt alles aan, ook wanneer u slechts enkele stuks wilt verpakken.

Een verpakking op maat

Wilt u een originele verpakking voor uw product en kunt u dit niet vinden tussen onze mogelijkheden? We denken graag met u mee. Als allround verpakkingsbedrijf bedenken we altijd een oplossing, Juist voor specifieke wensen of een unieke vraag. Dit maakt ons verpakkingsbedrijf juist ook uniek.

ISJ Nederland denkt altijd met u mee en zegt op voorhand nooit nee want wij zijn er om onze klanten te helpen. Hierdoor kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen aan tafel bespreken wat er mogelijk is en hoe. Op deze manier bekijken we of een verpakking op maat voor u mogelijk is.

Thuiswerkers inzetten

Bij ISJ Nederland hebben wij een team met veel enthousiaste, ervaren en vakkundige medewerkers. Dagelijks zetten zij zich in voor het verpakken en inpakken van producten en goederen.

Zij weten precies wat ze doen en leveren kwaliteit productiewerk af. Naast onze vaste medewerkers hebben wij ook een groot netwerk aan thuiswerkers. Deze thuiswerkers kunnen wij direct voor u inzetten.

Hierdoor hebben wij altijd de mogelijkheid om snel op te schalen en ook opdrachten aannemen met een bepaalde tijdsdruk.

Een opdracht die binnen een gegeven tijdsbestek uitgevoerd moet worden? Binnen elk gewenste periode kunnen wij uw werkzaamheden verrichten. Dit gebeurt allemaal met precisie en dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Laat het maar over aan hét verpakkingsbedrijf van Nederland.

Voordelen van een verpakkingsbedrijf als partner

Wij streven ernaar om een langdurige samenwerking met onze klanten aan te gaan. Hierdoor kunnen wij op elkaar bouwen en streven naar een hoger doel die vooraf met elkaar wordt vastgesteld.

Zoals al eerder vermeld gaan wij ook samenwerkingen aan voor korte periodes en nemen wij ook eenmalige klussen aan. Wij nemen iedere offerte in behandeling, maar ons doel is om uw verpakkingspartner te worden.

De voordelen die u ervaart als u met ons samenwerkt zijn dat:

 • bij ons alles bespreekbaar is.
 • wij alle werkzaamheden zowel handmatig- als machinaal over kunnen nemen.
 • wij ons werk snel doen, maar zonder verlies van kwaliteit.
 • wij onze diensten altijd aanbieden tegen lage en concurrerende prijzen.
 • wij op een efficiënte manier werken.
 • wij snel op kunnen schalen door middel van inzet van machines en thuiswerkers.

Een totaalpakket op maat

Het is fijn dat wij al veel van onze klanten hebben kunnen helpen met onze werkzaamheden. De opdrachten die bij ons binnenkomen variëren enorm omdat wij maatwerk leveren. Zoals al eerder benoemd is bij ons alles bespreekbaar. Wij helpen bedrijven met allerlei verschillende vraagstukken. Ons verpakkingsbedrijf doet dit op een flexibele, efficiënte en betrouwbare manier. Ervaar het uzelf.

Naast onze diensten bieden wij u ook de mogelijkheid aan om uw producten bij ons op te slaan. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook voor een langere periode.

We kunnen zelfs uw producten ophalen en afleveren. Hier komt natuurlijk administratief werk bij kijken, maar dit nemen wij ook uit handen. Hierbij moet u denken aan voorraadoverzichten, omzetten per periode en andere verzendgegevens.

Ook hiervoor geldt weer dat in overleg veel bij ons mogelijk is. We bespreken welke werkzaamheden wij voor u uit kunnen voeren en op basis van onze gesprekken maken wij een pakket.

Dus ook voor logistieke werkzaamheden kunt u bij ons verpakkingsbedrijf terecht. Bieden u een totaalpakket.

Ons verpakkingsbedrijf is in heel Nederland actief

Ons verpakkingsbedrijf is in Helmond gevestigd, maar wij nemen klussen uit heel Nederland aan. Bent u gevestigd in Groningen en wilt u het verpakken of inpakken uitbesteden? Ook dan kunt u bij ons terecht. In nederland zijn er weinig verpakking bedrijven waarbij bijna alles mogelijk is.

Van een verpakking sealen tot aan het tijdelijk opslaan van verpakkingen en producten. Zoals al eerder benoemd denken wij altijd met u mee en wij zetten altijd net dat stapje extra. Wij denken niet in problemen, maar in verpakkingsoplossingen.

Wij nemen eenmalige klussen en terugkerende klussen aan van iedere grote. We zetten altijd dat stapje extra om uiteindelijk een langdurige samenwerking op te bouwen. Het doel is om uw verpakkingspartner te worden waar u altijd op kunt rekenen en bouwen.

We denken graag met u mee

Zoals al eerder benoemd denkt onze organisatie graag met u mee. Heeft u een unieke opdracht of een specifieke wens? Vul het contactformulier in met uw aanvraag en wij nemen deze altijd in behandeling. Onze organisatie is zo ingericht dat wij ook unieke opdrachten uit kunnen voeren.

Dit kan gaan het verpakken van producten en verpakkingen of het inpakken van kerstpakketten, zakelijke geschenken, goodiebags of van cadeautjes. Wij nemen iedere aanvraag in behandeling en bekijken altijd wat er mogelijk is. Niets is op voorhand bij ons onmogelijk. Of u nu gevetsigd bent in Eindhoven, Groningen, Venlo, Amsterdam, Middelburg of Nijmegen? ISJ Nederland bedient bedrijven door heel Nederland.

Waarom kiezen voor een verpakkingsbedrijf?

Er zijn diverse voordelen voor u als u samenwerkt met een verpakkingsbedrijf, zoals ISJ Nederland.

Enkele voordelen 

 1. Gespecialiseerde kennis en ervaring: we beschikken over kennis en ervaring op het gebied van verpakkingen, waardoor we u kunnen adviseren over de beste verpakkingsoplossingen voor uw producten.
 2. Kostenbesparing: door met ons samen te werken kunt u kosten besparen op het ontwikkelen en produceren van verpakkingen, omdat we de benodigde apparatuur en materialen al in huis hebben.
 3. Verbeterde productbescherming: we kunnen u helpen bij het ontwikkelen van verpakkingen, die optimale bescherming bieden voor producten tijdens opslag.
 4. Efficiëntieverbetering: verpakkingsbedrijven helpen u bij het stroomlijnen van het verpakkingsproces, waardoor u efficiënter kunt werken en u meer tijd kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

3 reden om te kiezen voor ons verpakkingsbedrijf

Innovatieve verpakkingsoplossingen van ISJ Nederland

 • ISJ Nederland staat bekend om zijn innovatieve aanpak van verpakkingsdiensten.
 • Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de verpakkingsindustrie.
 • Onze experts denken creatief mee om unieke verpakkingsoplossingen te ontwikkelen die jouw producten onderscheiden van de concurrentie.
 1. Duurzaamheid bij ISJ Nederland: Verpakken met zorg voor het milieu
 • Bij ISJ Nederland hechten we veel waarde aan duurzaamheid.
 • We streven ernaar om verpakkingen te ontwikkelen die milieuvriendelijk zijn.
 • Onze focus ligt op het verminderen van afval, het gebruik van recyclebare materialen en het implementeren van duurzame verpakkingspraktijken.
 1. Verpakkingsexpertise voor e-commerce: ISJ Nederland als jouw partner
 • In de groeiende wereld van e-commerce begrijpt ISJ Nederland de unieke uitdagingen op het gebied van verpakkingen.
 • Wij bieden specifieke oplossingen voor e-commercebedrijven, zoals efficiënte fulfilmentverpakkingen en gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen.
 • Met onze expertise helpen we jouw e-commerceactiviteiten te optimaliseren en een positieve klantervaring te bieden, van het inpakken tot het bezorgen van jouw producten.

ISJ Nederland: duurzaam, snel, efficient & tegen eerlijke prijzen

ISJ Nederland is een veelzijdig verpakkingsbedrijf dat zich richt op innovatie, duurzaamheid en maatwerkoplossingen voor diverse industrieën, waaronder e-commerce.

Onze deskundigheid, klantgerichtheid en focus op kwaliteit maken ons de ideale verpakkingspartner.

Bent u dus op zoek naar een verpakkingsbedrijf? Een goed georganiseerde logistieke organisatie die uw producten voor uw kan verpakken, inpakken of ompakken? En bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen doen?

Neem dan direct contact met ons op.

We denken met u mee en zorgen ervoor dat uw product zorgvuldig, veilig en aantrekkelijk verpakt wordt.

Het personeel is producten aan het ompakken in de hal. Het personeel is producten aan het bestickeren. Een machine die producten aan het sealen is in ons verpakkingsbedrijf in Helmond.

Mail ons