Uw goederen ompakken?

Uw producten ompakken of iets anders? We doen alles. Maak dan kennis met ISJ Nederland, uw complete partner voor alles op het gebied van het inpakken, verpakken of ompakken van allerlei producten, goederen, cadeaus, pakketten en artikelen.

Wat uw product ook is, van schroefjes tot magazines of kledingstukken, wij pakken alle goederen en producten om.

Neem contact met ons op, want bij ons is alles bespreekbaar!

Zorgeloos uw producten ompakken? Dan bent u bij ISJ Nederland aan het juiste adres. Heeft u een extra handje hulp nodig bij het handmatig inpakken van uw goederen of moeten wij een grote serie goederen ompakken.

Wij doen dit zowel handmatig, maar ook (half) machinaal voeren wij graag alle werkzaamheden voor u uit. Dit gebeurt uiteraard volgens hoge kwaliteitseisen, tegen concurrerende tarieven en op elke gewenste termijn.

Ons magazijn in Helmond is groot. Hierdoor kunnen wij ook uw voorraden opslaan indien gewenst. Op die manier nemen wij ook logistiek alles bij u uit handen. Onze klanten waarderen dit, maar ook hoe wij meedenken met onze klant.

Wij nemen namelijk iedere offerte in behandeling. Van een offerte voor het ompakken van artikelen, zoals kerstcadeaus tot aan een offerte voor het (duurzaam) verpakken van grote producten. Bij ISJ Nederland is namelijk alles bespreekbaar.

Heeft u een spoedopdracht? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hier meer over ISJ Nederland.

Direct een offerte opvragen

Het ompakken van goederen

Met ISJ Verpakkingsbedrijf Nederland heeft u een partner die u veel tijd en geld bespaart. Onze werkzaamheden, zoals het ompakken van goederen, worden altijd tegen een gunstige prijs uitgevoerd waarbij wij altijd kritisch onze kwaliteit waarborgen, maar zeker de snelheid niet uit het oog verliezen.

Bovendien hebben we diverse eigen machines, maar ook voldoende mensen om handmatig goederen om te pakken. Dankzij onze betrouwbare service hebben we diverse vaste klanten die al hun goederen laten ompakken door ISJ Nederland. Door middel van co-packing hebben we samen al mooie, constanten en kostenbesparende resultaten weten te realiseren.

We zijn succesvol geworden dankzij ons innovatieve aanpak, flexibiliteit en veelzijdigheid. Uw goederen ompakken of producten stickeren? Heeft u een plek nodig waar u tijdelijk uw goederen op kunt slaan, wilt u ons inschakelen voor regelmatige terugkerende klussen of heeft u ons nodig voor een specifieke en eenmalige klus? Bij ons is alles bespreekbaar.

Werknemers zijn druk met het ompakken van boeken op de werkvloer.

Waarom ISJ Nederland bij het ompakken van artikelen?

Dat is een goede vraag, maar daar hebben wij nog een beter antwoord op. Er zijn talloze redenen waarom wij het u het beste kunnen ondersteunen met het ompakken, maar de belangrijkste zijn dat wij:

  • Werkzaam zijn in heel Nederland (gevestigd in Helmond).
  • Een snelle service hebben (als u vandaag belt, kunnen we morgen al voor u aan de slag).
  • Onze diensten aanbieden tegen concurrerende prijzen.
  • Zowel handmatig als (half-) machinaal goederen ompakken.

Dit geldt zowel voor onze ompak-, verpak- als inpakwerkzaamheden. Wij kunnen zoals eerder benoemd kleine en grotere klussen aannemen omdat wij zowel werk handmatig als machinaal doen. Ook kunnen wij thuiswerkers inzetten. Op deze manier kunnen wij moeilijk ompakwerk ook doen en kunnen wij altijd opschalen als klussen groter zijn of worden.

Hierdoor bevinden wij ons in een luxe positie want op deze manier kunnen wij de snelheid van het ompakken altijd verhogen. Dit gebeurt mede dankzij de inzet van onze enthousiaste en vakkundige thuiswerkers.

Ompak, verpak en inpak

Wij zijn een allround verpakkingsbedrijf. Daarom kunnen wij u niet alleen ondersteunen met ompakwerkzaamheden, maar ook met het verpakken en inpakken van producten.

Als allrounder kunnen wij u op meerdere manieren helpen. Zowel met het ompakken van artikelen als het inpakken en verpakken van goederen.

Als inpakbedrijf kunnen wij u niet alleen helpen met het inpakken en ompakken van producten, maar ook met het sealen, stickeren en sorteren ervan. Dit zijn ook werkzaamheden die wij bij u uit handen kunnen nemen.

Het sealen van producten wordt gedaan door onze nieuwe machines met ontzettend veel capaciteit. Deze nieuwe machine heeft een enorme capaciteit, namelijk meer dan vijftigduizend seals per dag.

Mogen we ook voor u aan de slag?

We kijken uit naar een samenwerking met u. Via het formulier op deze pagina kunt u snel meer informatie of een offerte opvragen. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. Bel daarvoor Ronald Jacobs via 06-82667319.