Sealen en krimpen van verpakkingen en producten

Sealen en krimpen uitbesteden?

Sorteren, sealen en stickeren kan erg tijdrovend zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om deze werkzaamheden voor u te doen. Daarbij werken wij snel en met precisie, ongeacht het formaat van uw mailingstuk. Het toevoegen van bijlagen, een adresetiket of persoonlijke boodschap is hierbij geen probleem.

Sealen en krimpen zorgt ervoor dat een krimpfolie strak om uw producten wordt gespannen. Dit zorgt voor een goede bescherming en verhoogt de presentatiewaarde van uw producten. Onze machines zijn ingericht op de verwerking van uiteenlopende vormen en afmetingen (zoals tijdschriften, DVD’s en CD’s). Ze hebben een totale capaciteit van meer dan 50.000 seals per dag.

Voordat wij uw producten voor u verpakken, kunnen we ze voorzien van een label, barcode of persoonlijke sticker. Het plakken van labels, stickers of etiketten gebeurt secuur en snel. Of het nu gaat om het bestickeren van een verpakking, een los product of enveloppe, wij leveren goede kwaliteit. Verdere mogelijkheden zijn het aanbrengen van plak- en vouwstroken met bijvoorbeeld klittenband.

Sealen en krimpen

Het sealen en krimpen van producten en verpakkingen heeft verschillende voordelen voor zowel u als de uiteindelijke eindgebruiker. Het proces van sealen en krimpen zorgt ervoor dat producten en verpakkingen luchtdicht en waterdicht worden afgesloten. Dit zorgt ervoor dat de versheid en houdbaarheid van de producten wordt verlengd.

Daarnaast biedt het sealen en krimpen ook bescherming tegen andere factoren, zoals stof en vuil. Voor de eindgebruiker houdt dit in dat ze een product ontvangen dat nog in perfecte staat verkeert, wat bijdraagt aan de tevredenheid en het vertrouwen in het merk.

Andere voordelen voor u zijn onder andere de mogelijkheid om producten op te bergen, en de aantrekkelijke presentatie van producten die door het sealen en krimpen wordt gerealiseerd.

Sealen en krimpen van producten en verpakkingen zorgt voor luchtdichte en waterdichte afsluiting. Dit houdt producten vers en beschermt ze tegen stof en vuil. Klanten krijgen hierdoor producten in perfecte staat, wat hun tevredenheid vergroot. Ook zijn de producten hierdoor makkelijker te hanteren en op te bergen, en zien ze er mooi uit.

Enkele voordelen van het sealen en krimpen voor u?

  1. Verlengde versheid en houdbaarheid van producten door luchtdichte en waterdichte afsluiting.
  2. Bescherming van producten tegen externe factoren zoals stof en vuil.
  3. Klanten ontvangen producten in perfecte staat, wat bijdraagt aan hun tevredenheid en vertrouwen in het merk.
  4. Makkelijkere hantering en opslag van de producten door een compactere verpakking.
  5. Verbeterde presentatie van de producten door de strakke en aantrekkelijke uitstraling van de seal en krimp verpakking.