Sorteren, Sealen en Stickeren

Sorteren, sealen en stickeren kan erg tijdrovend zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om deze werkzaamheden voor u te doen. Daarbij werken wij snel en met precisie, ongeacht het formaat van uw mailingstuk. Het toevoegen van bijlagen, een adresetiket of persoonlijke boodschap is hierbij geen probleem.

Sealen en krimpen zorgt ervoor dat een krimpfolie strak om uw producten wordt gespannen. Dit zorgt voor een goede bescherming en verhoogt de presentatiewaarde van uw producten. Onze machines zijn ingericht op de verwerking van uiteenlopende vormen en afmetingen (zoals tijdschriften, DVD’s en CD’s). Ze hebben een totale capaciteit van meer dan 50.000 seals per dag.

Voordat wij uw producten voor u verpakken, kunnen we ze voorzien van een label, barcode of persoonlijke sticker. Het plakken van labels, stickers of etiketten gebeurt secuur en snel. Of het nu gaat om het bestickeren van een verpakking, een los product of enveloppe, wij leveren goede kwaliteit. Verdere mogelijkheden zijn het aanbrengen van plak- en vouwstroken met bijvoorbeeld klittenband.