Over ons: waarom ISJ Nederland?

ISJ Nederland is een verpakkingsbedrijf dat door innovatie succesvol is. Wij kunnen u helpen met diverse verpakkingswerkzaamheden, van stuks- tot bulkverpakking.

Onze grote flexibiliteit maakt ons tot een gewaardeerd partner voor talloze bedrijven. Wij staan bekend om onze flexibele inzet en efficiënte manier van werken. Heeft u eenmalig of langdurig hulp nodig? Dan staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor jarenlange samenwerkingsverbanden, maar ook voor eenmalige opvang van uw werkzaamheden.

Verpakkingsbedrijf

Veelzijdig, flexibel, kostenbesparend & vernieuwend

Onze organisatie is erg flexibel en veelzijdig. In combinatie met de betrokkenheid van onze medewerkers zijn wij hierdoor in staat u altijd snel en deskundig te helpen. Binnen elk gewenst tijdsbestek kunnen wij uw werkzaamheden verrichten op een kwalitatief hoog niveau. Snelheid en precisie zijn slechts enkele kernpunten waar wij voor staan. Of het nu gaat om inpakken, assembleren of stickeren van producten, al het maatwerk is bij ons altijd in goede handen.

Naast de regelmatig terugkerende werkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor minder vaak terugkerende klussen. Hierbij kunt u denken aan het samenstellen van goodiebags en kerstpakketten, maar ook aan het vouwen en bundelen van drukwerk. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze mogelijkheden. Uiteraard bespreken wij uw wensen graag persoonlijk met u.

Als allround verpakkingsbedrijf denken wij graag met u mee over de uitvoering van uw werkzaamheden. De klant staat bij ons immers hoog in het vaandel! Onze servicegerichtheid en efficiënte aanpak zorgen vaak voor een langdurige samenwerking met klanten.

Verpakkingsbedrijf
Producten ompakken