Bent u op zoek naar een verpakkingsbedrijf in Nijmegen? Maak dan kennis met ISJ Nederland. Vanuit onze vestiging in Helmond zijn wij actief voor klanten door heel Nederland, waaronder Nijmegen.

Wij zijn een verpakkingsbedrijf in Nijmegen dat dankzij innovatie een succesformule is geworden. Ons bedrijf kan u helpen met allerlei diverse verpakkingswerkzaamheden. Dankzij onze flexibiliteit, snelheid, efficiëntie, betrokkenheid, precisie en veelzijdigheid hebben wij ondertussen een langdurige duurzame relatie opgebouwd met talloze bedrijven.

Een kostenbesparend en vernieuwd verpakkingsbedrijf in Nijmegen

Dankzij onze precisie en snelheid is ISJ Nederland kostenbesparend en dankzij onze innovatie ook vernieuwend. Of het nu gaat om het stickeren of assembleren van producten, het handmatig inpakken van producten met beschermende verpakkingen, zoals blik, aluminium, krimpfolie, rekfolie of kartonnen dozen. Wij doen het allemaal!

Daarnaast sorteren wij ook en wordt de helft van onze werkzaamheden gedaan door ons personeel en de andere helft door onze machines. Wilt u producten of bulk opslaan en heeft u voor even of voor een langere tijd een opslag nodig voor uw voorraad? Dat is ook bij ons mogelijk want voor oplossingen op maat kunt u ook bij ons verpakkingsbedrijf in Nijmegen terecht. Zelfs voor het maken van goodiebags kunt u bij ons aankloppen.

Als allround verpakkingsbedrijf in Nijmegen kunnen wij voor u terugkerende werkzaamheden oppakken, maar ook kunt u bij ons terecht voor kleine en eenmalige klussen. Wij denken graag met u mee over de uitvoering van uw werkzaamheden. Samen gaan wij graag in gesprek om te kijken hoe wij werkzaamheden van u over kunnen nemen. En onze servicegerichtheid en efficiënte manier van werken zorgen vaak voor een langdurige en duurzame samenwerking met klanten. Hierdoor hebben wij nu al jarenlang een aantal partners waar wij werkzaamheden van hebben overgenomen. Bij ons kunt u alles bespreken want de klant staat bij ons hoog in het vaandel!