Ons inpakbedrijf: snel, efficiënt en flexibel

Werknemers zijn boeken aan het inpakken bij ons inpakbedrijf.

Bent u op zoek naar een inpakbedrijf in Nederland? ISJ Nederland is uw logistieke partner die u helpt, ondersteunt en inpakwerk bij u uit handen neemt. Hierdoor kunt u focussen op andere bedrijfsprocessen.

Wij nemen het inpakwerk op ons en doen dit op een innovatieve, snelle en efficiënte manier. Dit doen wij zowel handmatig als (half)machinaal. Hierdoor is maatwerk mogelijk en kunnen wij onze diensten aanbieden tegen lage prijzen.

U kunt bij ons inpak bedrijf voor elke klus aankloppen want alles nemen wij in behandeling. Of het nu gaat om stuks- of bulk? Kleine of grote klussen? Of heeft u andere specifieke wensen? ISJ Nederland denkt graag met u mee om tot een oplossing op maat te komen. Een verpakkingsbedrijf waar u aan kunt kloppen allerlei diverse werkzaamheden, zoals het ompakken, verpakken en inpakken van producten.

Ons inpakbedrijf: inpakken en ompakken

Als inpakbedrijf staan wij u graag bij om inpak- en ompakwerk bij u uit handen te nemen. U kunt bij ISJ Nederland terecht voor het inpakken van alle soorten producten en goederen. Wij maken gebruik van veel verschillende verpakkingsmaterialen. U kunt bij ons onder andere kiezen uit beschermende verpakkingen. Waaronder krimpfolie, blik en kartonnen dozen.

Wij kunnen uw producten zowel machinaal als handmatig inpakken. Dit wordt gedaan door onze enthousiaste medewerkers. Ons betrokken team draagt zorg voor deze handelingen. Het inpakken gebeurt op een snelle en efficiënte manier.

Kwaliteit gaat nooit verloren in dit proces want dit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen kunnen wij inpakwerk bij u uit handen nemen, maar ook kan ons vakkundige team producten verpakken of ompakken.

Ons inpakbedrijf is erg flexibel. We kunnen snel schakelen, meedenken en ook aanpassen aan specifieke wensen van onze klanten. Ons team is flexibel inzetbaar en waar nodig zetten wij ook thuiswerkers in. Wij denken graag met u mee over de uitvoering van de werkzaamheden.

Niet alleen hebben wij op de vloer een vakkundig team, maar ook hebben wij thuiswerkers die ons en u kunnen ondersteunen. Onze thuiswerkers zijn al goed ingewerkt en weten precies wat ze doen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Dankzij onze opgeleide thuiswerkers kunnen wij meer projecten aannemen. Dit is mogelijk omdat wij dankzij de extra inzet van de thuiswerkers sneller op kunnen schalen. Hierdoor kunnen wij ook meer projecten aannemen en zoals eerder benoemd zijn wij ook flexibeler. Ook opdrachten met extra of specifieke wensen kunnen hierdoor aangenomen worden.

Assemblage uitbesteden en meer

Naast het inpakken van producten, monteren wij ook en kunt bij ons assemblage uitbesteden. In de markt komen wij producten tegen die om diverse redenen niet geschikt zijn voor machinale verwerking. Daardoor doen wij niet alles machinaal, maar ook veel handmatig. Of zoals al eerder door ons benoemd (half) machinaal.

Een stuk maatwerk waarbij zowel de machines als onze mensen op de vloer met de producten aan de slag gaan. Bijvoorbeeld bij producten die eerst omgepakt en daarna ingepakt moeten worden.

Niet alleen kunt bij ISJ Nederland het inpakken van producten uitbesteden, maar ook het sealen en het stickeren ervan. Dit is tijdrovend proces en daarom ook kostenintensief.

Met onze diensten bespaart u niet alleen tijd, maar u bent uiteindelijk ook minder kosten kwijt dankzij onze efficiënte werkmethodes. Wij bieden namelijk onze werkzaamheden tegen aantrekkelijke prijzen aan.

Daarnaast kunt u ook nog eens bij ons uw producten en goederen opslaan als uzelf (tijdelijk) geen ruimte meer heeft. Wij hebben een enorm magazijn. Hierdoor kunnen wij u niet alleen helpen met het verpakken, inpakken en ompakken van producten, maar ook met uw opslag en voorraadbeheer.

Of u nu tijdelijk een plek nodig heeft voor bijvoorbeeld de opslag van uw producten of voor een langere periode? Bij ons is alles mogelijk.

We kunnen ook goederen op- en afleveren. Ook uw logistieke werkzaamheden kunt u bij ons uitbesteden. Bij ISJ Nederland kunt u dus niet alleen terecht voor inpakwerk. Wij bieden totaalpakketten aan.

Inpakservice nodig?

Heeft u met een korte klus hulp nodig, zoals het inpakken van kerstpakketten, het inpakken van cadeaus of iets anders specifieks? Dan helpen wij u graag. Hiervoor kunnen wij onze thuiswerkers inzetten.

Dit zijn thuiswerkers die de kneepjes van het vak uitstekend beheersen en bij ons op de vloer hebben gestaan. Zij werken op een efficiënte manier. Hierdoor kunnen wij onze inpakservice tegen concurrerende prijzen aanbieden.

Onze medewerkers zorgen er goed voor dat ze alles mooi inpakken. Onze inpakservice controleert hierop erg streng. We staan voor kwaliteit en streven dit altijd na.

Het inpakbedrijf van Nederland

Heeft u hulp nodig met het inpakken van uw producten of goederen? Moeten wij werkzaamheden bij u uit handen nemen, zoals het ompakken of verpakken van producten of een combinatie hiervan? Logistieke oplossingen nodig, zoals voorraadbeheer of moeten er producten geseald worden? Wij zijn meer dan een inpakbedrijf.

ISJ Nederland levert maatwerk en bij ons kunt u ook totaalpakketten afnemen. Er zijn weinig inpakbedrijven die iedere vraag in behandeling neemt, maar wij van ISJ doen het net anders. Neem direct contact met ons op voor een passende oplossing.

Mail ons inpakbedrijf