Ons verpakkingsbedrijf in de buurt van Venlo is een alleskunner

Bent u op zoek naar een verpakkingsbedrijf in de buurt van Venlo? Maak dan kennis met ISJ Nederland. Vanuit onze vestiging in Helmond zijn wij actief voor klanten die verspreid zitten door heel het land, waaronder Venlo.

Met regelmaat mogen wij aan de slag voor bedrijven uit Venlo. Of het nu gaat om het verpakken van producten, van tijdschriften tot kleding of schroefjes of om het sealen, sorteren of stickeren van producten. Al uw werkzaamheden kunt u uitbesteden aan ons bedrijf, zelfs op korte termijn bij spoedopdrachten zijn wij de beste partij. Onze verpakkingswerkzaamheden kunnen zowel handmatig als (half-) machinaal worden uitgevoerd.

Een allround verpakkingsbedrijf in de buurt van Venlo

Ieder bedrijf wat bij ons komt klappen is anders en zodoende ook de producten die ieder bedrijf aanbiedt. Dit vraagt ook om een andere benadering en verpakking. Bij ons staat de klant centraal en doen wij er alles aan op tot een oplossing op maat te komen. Of het nu gaat om het verpakken van een product, sealen, labelen, stickeren of het samenstellen en inpakken van goodiebags? Bij ons kunt u voor van alles terecht!

Wij pakken bijna alle denkbare producten in. Dit doen we met verschillende verpakkingsmaterialen, zoals aluminium, blik, krimpfolie, rekfolie, stretchfolie, kartonnen dozen enzovoort. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Meer dan alleen verpakken

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het inpakken van producten, maar ook voor andere oplossingen zoals het vullen van goodiebags of het vouwen en bundelen van drukwerk. Dit kunnen eenmalige klussen zijn, maar wij kunnen voor u ook terugkerende werkzaamheden uit handen nemen. Zo doen wij eenmalige klussen voor klanten, maar hebben we door jaren heen ook langdurige en succesvolle samenwerkingsverbanden opgebouwd met klanten. Dit zijn nu partners van ons geworden.

De klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn als organisatie veelzijdig, flexibel, kostenbesparend en vernieuwend. Dit in combinatie met de betrokkenheid van onze werknemers zijn wij altijd in staat pm u snel en deskundig te helpen. We zijn kostenbesparend door onze efficiënte manier werken. Dit doen we allemaal met precisie en snelheid. Kortom: ons verpakkingsbedrijf in de buurt van Venlo kunt u overal mee helpen.