Handmatig inpakken & verpakken

Producten handmatig inpakken? Bij ons kunt u terecht voor het inpakken, verpakken of ompakken van bijna alle denkbare producten in diverse verpakkingsmaterialen. Bijvoorbeeld beschermende verpakkingen, aluminium verpakkingen, PE verpakkingen, blikken, krimpfolie, rekfolie, stretchfolie, pakpapier of kartonnen dozen. Of het nu gaat om enkele stuks of grote series, het inpakken en ompakken of alleen het verpakken van uw producten? Wij doen het allemaal.

Het handmatig inpakken van uw producten

Onze ervaren medewerkers houden zich dagelijks bezig met het handmatig inpakken van vele goederen en producten. Ons enthousiaste team verzorgt het handmatig inpakken van uw producten.

Heeft u een extra handje nodig voor het inpakken van uw producten? Wij kunnen als allround verpakkingsbedrijf bij u alles uit handen nemen.

Inpakken en verpakken

Niet alleen kunnen wij uw producten handmatig inpakken, maar ook kunnen wij uw producten inpakken en verpakken. We hebben een uitgebreid en vakkundig team die flexibel inzetbaar is. Ook het ompakken van uw producten is een service die wij leveren. ISJ Nederland is een echt allround verpakkingsbedrijf.

Naast de vaste medewerkers hebben wij ook een heel netwerk aan thuiswerkers die wij direct voor u in kunnen zetten. Hierdoor zijn wij erg flexibel. Wij denken graag met u mee over het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Heeft u een oplossing op maat nodig? Juist bij ons kunt u terecht met specifieke wensen en behoeftes.

Onze andere werkzaamheden

Niet alleen kunnen wij u helpen met het inpakken en verpakken van uw producten, maar ook kunnen wij uw producten stickeren, sealen en sorteren. Het sealen van verpakkingen wordt gedaan door onze machines en onze machines hebben een totale capaciteit van wel meer dan 50.000 seals per dag. Een enorme capaciteit.

Kies ISJ Nederland voor het handmatig inpakken en verpakken

Waarom u ons moet benaderen voor het (handmatig) inpakken en verpakken van uw producten.

  • Onze service is snel.
  • We zijn werkzaam door heel Nederland.
  • Onze tarieven zijn erg gunstig.
  • We kunnen producten handmatig, maar ook (half-) machinaal inpakken.
  • Inpak, ompak en verpak.
  • Bij ons is alles bespreekbaar.

We kijken uit naar een samenwerking

Een verpakkingsbedrijf nodig in Nederland die uw werkzaamheden letterlijk uit handen kunt nemen? Neem met ons contact op via ons contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Bel naar Ronald Jacobs via het nummer 06- 82 66 73 19.

Personeel is bezig met het handmatig inpakken van productne

Het handmatig inpakken van producten door ons personeel.