Uw product verpakken op maat én duurzaam?

Een product duurzaam verpakken op maat? Schakel dan ISJ Nederland in.

We helpen al jarenlang talloze bedrijven in de omgeving van Helmond, maar ook in het noorden, westen en oosten van ons land en in België.

Uw goederen, cadeaus, pakketten of producten duurzaam verpakken op maat? Als u dit wenst, neem contact met ons op, want u kunt kiezen uit allerlei verschillende verpakkingsmaterialen.

Welke duurzame materialen wij gebruiken? Verderop komen wij hier op terug.

ISJ Nederland: breed inzetbaar

Ons verpakkingsbedrijf is breed inzetbaar. Uw goederen, cadeaus of pakketten verpakken op maat? Ook deze klussen nemen we graag bij u uit handen.

Uw cadeau of product verpakken? We helpen particulieren en zakelijke klanten met diverse maatwerk oplossingen.

Of het nu om een eenmalige, langdurige of terugkerende klus gaat? Een kleine of grote klus of moeten we alles bij u uit handen nemen,  kijk dan naar onze fulfilment diensten.

Neem contact met ons op, want we nemen iedere offerte in behandeling. Vul hiernaast ons contactformulier in.

Producten verpakken op maat

Ieder product is weer anders en daarom verpakken wij op maat. Iedere klant heeft een ander product met andere typische kenmerken. Ieder product vergt dus weer een andere aanpak. Samen bespreken we met u de mogelijkheden, want u bent diegene die altijd bepaald.

Wilt u uw product duurzaam verpakken of liever met rekfolie, blik, aluminium, pakpapier of met blik. Bij ons is het allemaal mogelijk. We verpakken producten op maat naar uw wens, want het is en blijft tenslotte uw product.

Iedere klus is bij ons bespreekbaar, want we maken gebruik van de beste machines en we hebben een geweldig team dat bestaat uit vaste vakkundige werknemers en thuiswerkers. Maatwerk is daarom bij ons mogelijk.

Goederen, pakketten en cadeaus verpakken

Niet alleen verpakken we uw producten duurzaam en op maat, maar zoals hierboven al benoemd nemen we alle klussen in behandeling. Van kleine tot aan spoedklussen en uw volledig ontzorgen? Ook kunt u ons benaderen voor een fulfilment oplossing. We verpakken goederen op maat voor zakelijke klanten, maar ook cadeaus en pakketten voor particulieren.

We snappen dat tijdens feestdagen de werkdruk hoog op kan lopen. Daarom nemen we in deze periode graag de werkzaamheden bij u uit handen om de werkdruk te verlagen bij uw personeel.

Met onze halfmachinale werkwijnze kunnen we ook lastige en complexie producten verpakken, inpakken of ompakken, die onze machines niet kunnen bewerken.

Hiermee zijn wij erg flexibel. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en meerdere klussen tegelijk aannemen en uw verzien van maatwerkoplossingen.

Een verpakking op maat

Ieder product is weer anders en verdient een andere behandeling. Bij ISJ Nederland werken we met verschillende verpakkingsmaterialen.

Hierdoor kunnen wij uw producten duurzaam op maat verpakken met behulp van diverse verpakkingsmaterialen.

Uw product op maat verpakken met blik, pakpapier of uw product duurzaam verpakken met een vouwkartonnen doos? Bij ons kunt u voor alles aankloppe. Van het inpakken, ompakken en verpakken van bijna alle denkbare producten in allerlei verpakkignsmateralen.

We beschermen uw product met het door u gekozen verpakkingsmateriaal. Of het nu gaat om enkele stuks of grotere series? We verpakken alles op maat.

Wilt u dat wij uw producten inpakken en ompakken of wilt u dat wij alleen uw product verpakken op maat? Bij ons is het allemaal mogelijk.

De presentatiewaarde verhogen

Met maatwerk bedoelden wij dat wij ook echt, maar dan ook echt alles verpakken op maat. In onze werkplaats kunnen wij, voordat we uw product (duurzaam) op maat verpakken, de producten voorzien van (persoonlijke) stickers, labels of barcodes.

Heeft u een mailingstuk, dan spannen wij krimpfolie strak om uw prodiuct heen. Dit zorgt niet alleen voor een goede bescherming, maar tegelijkertijd verhoogt dit de presentatiewaarde van het product.

Mailingstukken kunnen we onder andere ook voozien van bijlagen, adresetiketten of een persoonlijke boodschap. Kortom: wilt u uw product (duurzaam) verpakken op maat? Schakel dan de hulp van ISJ Nederland in.

Het beste verpakkingsbedrijf in Nederland, want we helpen u snel en met precsisie. Kwaliteit en snelheid gaan bij ons samen hand in hand.

Hoe uw producten duurzaam verpakken?

Heeft u hulp nodig met het duurzaam verpakken van uw producten of goederen of wilt u het verpakken helemaal uitbesteden? En bent u op zoek naar een helpende hand?

Ons verpakkingsbedrijf helpt u graag want maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog op de agenda.

Op dit terrein is ISJ Nederland momenteel volop in beweging. Wilt u weten wat duurzame verpakkingen en wat de nadelen van ‘normale’ verpakkingen zijn en hoe we u kunnen helpen?

Lees hieronder dan snel verder, want het gebruik van duurzame materialen dat is iets wat de consument steeds meer beloond of juist afstraft.

Let op: wist u trouwens dat duurzame verpakkingen niet per se duurder zijn dan gewone en goedkopere plastic verpakkingen? 

Wat zijn duurzame verpakkingen?

Duurzame verpakkingen zijn gemaakt van materialen die hergebruikt of gerecycled kunnen worden.

Een verpakking wordt als duurzaam bestempeld als het helemaal of deels bestaat uit gerecycled materiaal en is gemaakt van (gebruikt) plastic, karton of papier en bij voorkeur papier of karton.

Verpakkingen verduurzamen heeft voor veel bedrijven een hoge prioriteit en we denken hierin graag met u mee.

Door uw product duurzaam te verpakken zorgt u ervoor:

 • Dat uw product zo goed mogelijk te hergebruiken is.

Het is belangrijk dat uw verpakkingen informatie bevatten over hoe de consument dit weg moet gooien zodat de verpakkingen optimaal gerecycled kunnen worden.

Klanten, die kiezen voor het duurzaam verpakken van hun goederen of producten, dan gaat bij ons de voorkeur uit naar vouwkarton.

Een kartonnen doos die we gebruiken om producten duurzaam te verpakken..

Uw product duurzaam verpakken met een kartonnen vouwdoos.

MVO staat hoog op de agenda

Bij ISJ Nederland staan drie thema’s centraal die onze volledige aandacht krijgen, namelijk:

 • People: we vinden het welzijn van de maatschappij en in het bijzonder ons personeel erg belangrijk.
 • Planet: onze bedrijfsactiviteiten worden verantwoord uitgevoerd, zoals: duurzaam verpakken.
 • Profit: we letten op de invloed van onze financiële prestaties en economische effecten op de maatschappij.

We willen positief bijdragen aan een schonere wereld. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom bieden we ook duurzame verpakkingen van karton aan.

Het duurzaam verpakken van uw producten is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de verkoop van uw producten en/of goederen. Waarom het beter is voor de verkoop? Hieronder geven we antwoord op die vraag.

Karton verpakking op maat

Klanten kunnen onze hulp inschakelen voor allerlei korte en spoedopdrachten, maar ook voor een langdurige samenwerking. Onze voorkeur gaat naar de laatste optie, waarbij we een langdurige duurzame samenwerking aangaan (lees ook: co-packing).

We kunnen diverse verpakkingsmaterialen gebruiken voor het duurzaam verpakken, inpakken of ompakken van uw producten.

Hierbij kunt u onder andere kiezen uit materialen, zoals: rekfolie, aluminium, blik of pakpapier. Zelf gebruiken we het liefst duurzaam (vouw)karton.

Vouwkarton heeft meerdere voordelen, zoals dat het makkelijk te verpakken, om te pakken en in te pakken is. Natuurlijk is het beter voor het milieu en het is makkelijk te gebruiken en her te gebruiken. Daarnaast verhoogt het ook de snelheid bij ons op de werkvloer.

Het verpakkingsproces: vouwkarton

Vouwkarton is een natuurproduct en hierdoor niet alleen beter voor het milieu, maar ook zijn het kwalitatieve duurzame verpakkingen.

Daarnaast speelt het duurzaam verpakken van artikelen een belangrijke rol bij MVO en consumenten kiezen steeds meer voor producten die duurzaam verpakt zijn.

We gebruiken vouwkarton bij het duurzaam verpakken van producten en goederen en heeft milieuvriendelijke eigenschappen, zoals:

 • Dat de productie duurzaam is.
 • Dat het karton ook weer recyclebaar is.
 • Dat vouwkarton een langere levensduur heeft.

Het (nadelige) gebruik van standaard dozen

Tegenwoordig kiest het merendeel nog steeds voor standaard dozen want deze zijn namelijk goedkoper. Vooral met grote bulkpartijen kan dit de kosten drukken, maar hier tegenover staat dat dit ten koste gaat van het milieu.

Standaard dozen hebben onder andere de volgende (nadelige) effecten op het milieu, zoals:

 • Het zorgt voor een onnodig groot transportvolume.
 • Het gebruik van meer materialen.
 • Het gebruik maken van onnodige opvulmaterialen.
 • Het zorgt voor een hoge CO2-uitstoot per verpakking.

De voordelen van duurzame verpakkingen

Daardoor gaat onze voorkeur uit om producten duurzaam te verpakken met vouwkarton. Als u kiest voor ander materiaal, zoals folie of plastic, dan letten we extra op de grootte van onze verpakkingen.

Standaard dozen zijn gemiddeld 40% groter dan gemiddeld. Door de producten op maat te verpakken en geen gebruik te maken van onnodig opvulmateriaal, zorgen we ervoor dat we geen onnodig materiaal gebruiken.

Het voordeel hiervan is dat er meer verpakkingen per vrachtenwagen vervoerd kunnen worden. Dit is ook kostenbesparend. Hierdoor hoeft u minder te betalen voor het transport en dit is zowel voordelig voor u als voor het milieu.

Handmatig te werk

Ons verpakkingsbedrijf in omgeving Eindhoven verwerkt producten handmatig, maar ook machinaal of een combinatie hiervan.

Complexe producten zijn namelijk niet altijd machinaal te verpakken en daarom kunnen we producten ook handmatig verpakken. Hierdoor kunnen we meer werk verzetten en meerdere verschillende klussen aannemen.

Daarnaast is het duurzamer om niet altijd gebruik te maken van machines. Het beste van beide werelden.

Doordat we producten handmatig inpakken, maar ook machinaal, kunnen we allerlei opdrachten aannemen. Van simpele tot aan complexe. Ons team bestaat uit vaste werknemers, maar ook uit flex- en thuiswerkers.

Hierdoor kunnen we ook gemakkelijk opschalen bij spoedopdrachten of andere situaties. Dit maakt ons als organisatie flexibel. Bij ons is alles bespreekbaar.

Flexibiliteit en Snelheid in Levering:

In een snel veranderende markt is flexibiliteit essentieel en bij ISJ Nederland begrijpen we dat. We zijn van mening dat tijd van essentieel belang is, want tijd is geld. Daarom zijn we ingericht op snelle en flexibele productieprocessen.

Ons vermogen om snel te schakelen en aan te passen aan de behoeften van onze klanten, onderscheidt ons in de verpakkingsindustrie.

Of het nu gaat om een last-minute wijziging in ontwerp, een spoedbestelling of een complexe verpakkingsuitdaging, ons team staat klaar om snel en efficiënt te reageren.

Wij garanderen niet alleen kwaliteit in onze producten, maar ook in onze service en levertijden, waardoor u altijd kunt rekenen op ISJ Nederland voor uw verpakkingsbehoeften.

De consument kiest: duurzame verpakkingen

Waarom het handig is om uw product duurzaam én op maat te verpakken? Het heeft namelijk invloed op de keuze van de consument, die uw product natuurlijk koopt.

We helpen uw producten duurzaam te verpakken door gebruik te maken van karton en we houden rekening met de grootte van de verpakking.

Dit is erg belangrijk omdat consumenten zich storen aan te grote verpakkingen, dit blijkt uit onderzoek van Radar.

Daarnaast ergert de consument zich ook aan milieuonvriendelijk verpakkingsmateriaal. Heeft een mooi product, maar verpakt u uw producten met milieuonvriendelijk materiaal, dan heeft de invloed op uw imago.

Beslissingsproces beïnvloeden

Door milieubewust te werk te gaan beïnvloed u op een positieve manier de consument. Duurzaamheid is belangrijk thema. Niet alleen in de politiek, maar steeds meer bij de consument zelf. Zelfs de verpakking van een product kan het koopgedrag van de consument veranderen.

Hanteert de concurrent een gelijke prijs, dan kan duurzaamheid een rol spelen. Hierdoor zou de concurrent het van u winnen. Dit wilt u natuurlijk niet.

Alle kleine beetjes en details helpen, waaronder het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame verpakkingen.

Kies voor een duurzame verpakking en op maat en verspil geen onnodig materiaal.

Houd hier dus rekening mee, want de kans is groter dat u hiermee klanten wint en het is ook kostenbesparend. Deze trend zal alleen maar toenemen en niet dalen.

Wilt u dit voorkomen? We helpen u bij ISJ dan graag. Neem hier met ons contact op.

Er is een kartonnen doos op de foto te zien die gebruikt wordt voor het duurzaam verpakken van artikelen.

Kartonnen dozen beter voor uw imago.

5 redenen om uw producten milieuvriendelijk te verpakken

Hieronder vertellen we u graag waarom u vandaag eigenlijk nog zou moeten beginnen met het duurzaam te verpakken van uw producten.

Zoals hierboven beschreven is het natuurlijk niet alleen beter voor het milieu en de consument, maar er zijn ook nog andere logische en positieve redenen.

 • Het is ecologisch verantwoorde keuze.
 • U bespaart op de verpakkingskosten.
 • Tijdens het recyclen blijven natuurlijke grondstoffen behouden.
 • Het produceren van milieuvriendelijke verpakkingen is minder schadelijk voor het milieu.
 • Het is ook beter voor uw bedrijfsimago.

Trends op het gebied van duurzaam verpakken

De verpakkingsindustrie evolueert voortdurend, met een groeiende focus op duurzaamheid. Innovatieve oplossingen zoals eetbare verpakkingen, composteerbare materialen en herbruikbare containers winnen aan populariteit. Ook bij ISJ waarnemen we deze groeiende vraag.

Deze trends zijn niet alleen goed voor het milieu, maar verbeteren ook het imago van bedrijven die ze adopteren.

ISJ Nederland houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, waardoor we onze klanten steeds de meest actuele en milieuvriendelijke verpakkingsopties kunnen bieden.

Natuurlijk, hier zijn twee nieuwe en unieke alinea’s die aansluiten bij de thematiek van uw tekst:

Innovatie in verpakkingstechnieken

In de wereld van productverpakkingen is innovatie de sleutel tot succes. Bij ISJ Nederland zijn we continu bezig met het onderzoeken en implementeren van de nieuwste verpakkingstechnologieën.

Dit stelt ons in staat om voorop te lopen in de industrie, vooral op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie. Van geavanceerde biologisch afbreekbare materialen tot slimme verpakkingen die de houdbaarheid van producten verlengen, wij zorgen ervoor dat uw product niet alleen veilig en stevig verpakt is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

Onze focus ligt op het creëren van verpakkingsoplossingen die zowel innovatief als milieubewust zijn, zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit.

Economische voordelen

Naast de milieuvoordelen biedt duurzaam verpakken ook economische voordelen. Minder materiaalgebruik en efficiëntere transportmethoden leiden tot kostenbesparingen.

Bovendien kunnen duurzame verpakkingen de verkoop stimuleren, aangezien consumenten steeds vaker milieuvriendelijke producten verkiezen.

Bij ISJ Nederland zijn we ons bewust van deze voordelen en streven we ernaar om zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt te werken.

Wat kun je nu al zelf doen?

Voor bedrijven die willen overstappen op duurzaam verpakken, zijn er verschillende stappen die ze kunnen nemen. Begin met het evalueren van de huidige verpakkingsmethoden en identificeer mogelijkheden voor verbetering.

Kies voor materialen die recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar zijn. Overweeg ook het verminderen van de algehele hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

ISJ Nederland kan adviseren en assisteren bij het implementeren van deze duurzame verpakkingsstrategieën

Uw producten verpakken op maat?

Heeft u hulp nodig met het duurzaam verpakken, inpakken of ompakken van uw producten of goederen? Neem dan contact op met ons inpakbedrijf. We nemen uw werkzaamheden uit handen op een efficiënte, innovatieve en kostenbesparende manier.

We helpen u graag met allerlei soorten klussen. Bij ons verpakkingsbedrijf in Helmond is niets onmogelijk en daarom nemen we iedere offerte serieus in behandeling.

Vul ons contactformulier in en we geven op korte termijn een terugkoppeling met daarin een passend aanbod. Uw product duurzaam verpakken op maat? ISJ Nederland staat voor u klaar.

Mail ons