Uw producten professioneel, mooi en leuk inpakken? We zijn voor alle inpakwerkzaamheden inzetbaar

Uw producten, goederen of pakketjes laten leuk inpakken door een ervaren verpakkingsbedrijf? Kerstpakketten inpakken, een sporadische klus of maatwerk? Een grote, kleine of een spoedklus? We helpen u met allerlei inpakwerkzaamheden.

We zijn dé specialist in alle verpakkingsmateriaal en bezitten en gebruiken alleen de beste machines.

We geven u een garantie dat we alles professioneel inpakken, van stuk- tot aan bulkverpakkingen. We pakken alles in op een snelle manier, maar dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit van onze inpakwerkzaamheden.

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We denken altijd met u mee. Voor een passende oplossing op maat zijn we altijd inzetbaar.

Onze inpakwerkzaamheden

ISJ Nederland is flexibel en veelzijdig. Uw producten op maat en/of duurzaam inpakken? Uw goederen verpakken en/of ompakken? Voor maatwerk moet u bij ons zijn.

Jarenlang kloppen talloze bedrijven bij ons voor inpakwerkzaamheden, dankzij onze innovativiteit, flexibiliteit en veelzijdigheid.

We ondersteunen u met het (handmatig) inpakken, sorteren, sealen, assembleren, stickeren, ompakken en verpakken van uw producten, goederen en pakketten. Voor oplossingen op maat

U kunt ons altijd inschakelen voor eenmalige en langdurige hulp.

Handmatig inpakken

Kunt u wel een handje of meerdere handjes gebruiken? Voor het professioneel, mooi of leuk inpakken van uw producten, goederen of (kerst)pakketten? We helpen u met van alles. Of het nu gaat om enkele stuks of grote series? We nemen iedere klus met veel enthousiasme aan.

Onze ervaren medewerkers houden zich dagelijks bezig het handmatig inpakken van goederen, producten en pakketjes. Op onze werkvloer in Helmond staat elke dag ons vakkundige team, die werkt aan verschillende klussen.

We hebben een mix van vaste werknemers en een groot netwerk aan thuiswerkers, die ervoor zorgen dat u zo goed en snel mogelijk bediend wordt. Hierdoor zijn we erg flexibel en in staat met u mee te denken over het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Ons ervaren team

Op onze werkvloer staat een enthousiast, professioneel en vakkundig team, die uw producten op een professionele en snelle manier inpakken. Zoals hierboven beschreven gaan kwaliteit en snelheid bij ons hand in hand samen.

Heeft u een handje extra nodig met het inpakken van bijvoorbeeld uw producten? We nemen elke klus bij u uit handen. Ons allround verpakkingsbedrijf is voor iedere klus inzetbaar.

Uw goederen inpakken, ompakken of beide? ISJ Nederland is inzetbaar voor verschillende klussen.

Onze werknemers die producten aan het inpakken zijn op onze werkvloer in Helmond.

Onze enthousiaste medewerkers die op onze werkvloer in Helmond hard aan het werk zijn.

Inpakken en sealen van uw verpakkingen

Wilt u uw pakketjes of producten professioneel en mooi inpakken? Met onze sealmachine kunnen we ontzettend snel, voordelig en profeesioneel uw verpakkingen sealen. Onze machine verwerkt tot wel 50.000 seals per dag. Wilt u bijvoorbeeld uw kaarten bundelen tot pakketjes met een hoogwaardige uitstraling?

Zoek niet verder en neem contact met ons op. We laten u graag zien wat we voor u kunnen doen met daarbij een passende offerte tegen een eerlijke prijs. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u helpt met het sealen van uw verpakkingen? Aarzel niet en mail of bel ons.

Kerstpakketten en cadeaus leuk inpakken

Niet alleen pakt ISJ Nederland uw producten in, maar we verwerken ook cadeaus en pakketjes. Uw cadeaus leuk inpakken? Samen bespreken we uw wensen en gaan hiermee direct aan de slag.

We helpen niet alleen bedrijven, maar ook de consument met kleine klussen. Hierbij moet u denken aan kerstpakketten, maar ook goodiebags én we ondersteunen u met drukwerk. Denk aan het vouwen, bundelen en het inpakken van drukwerk.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze mogelijkheden. Zoals hierboven benoemd zijn we inzetbaar voor alle inpakwerkzaamheden.

Alles bespreekbaar

Ook helpen we dus mensen met het leuk inpakken van cadeaus en andere goederen of producten. Met de inzet van thuiswerkers kunt u dus bij ons ook aankloppen voor kleinere klussen. Uw cadeaus leuk inpakken, dan helpen we maar al te graag.

Bij ons is écht alles bespreekbaar. Neem contact met ons op, door het formulier hier rechts in te vullen, en we reageren zo snel mogelijk. Graag zitten we met u om de tafel om uw wensen persoonlijk te bespreken.

Een verpakkingspartner nodig voor een klus voor een langere periode? Co-packing is bij ons bespreekbaar.

Duurzaam inpakken

Bent u net zoals ons bezig met het thema duurzaamheid? Dan liggen we op een lijn. Duurzaamheid is namelijk een thema dat een steeds belangrijkere rol speelt in onze levens, maar niet alleen dat.

De consument kiest steeds vaker voor duurzame producten. Is uw product op een duurzame manier verpakt? Dit is een doorslaggevende factor bij de keuze voor een product.

Maakt u gebruik van milieuvriendelijk materiaal en uw concurrent niet? Dan kiest de consument eerder voor het product dat gebruik maakt van duurzaam materiaal.

Milieuvriendelijke inpakken wordt beloond

“Wist je dat bijna 70% van alle Nederlanders wil dat er minder verpakkingsmateriaal gebruikt wordt (E-commerce News)”. Het duurzaam en milieuvriendelijk inpakken van producten speelt een steeds belangrijke rol in het beslissingsproces bij de consument.

Door uw producten of goederen duurzaam in te pakken is de kans groter dat de consument voor u kiest. Wilt u uw producten dus duurzaam inpakken, dan zit u bij ISJ Nederland helemaal goed.

Efficiënt, innoveren en kostenbesparend

Daarnaast letten we ook op de grootte van de verpakkingen want tijdens het inpakken maken we de dozen kleiner. Standaard dozen zijn gemiddeld 40% groter dan eigenlijk nodig is.

We ondernemen op een verantwoordelijke manier. Daarom maken we gebruik van kartonnen dozen om uw producten in te pakken.

Waarom we liever vouwkarton gebruiken? Simpel gezegd, omdat dit een natuurproduct is met een lange levensduur én het karton is recyclebaar.

Standaard dozen hebben onder de volgende effecten op het milieu:

  • Te groot (transport)volume.
  • Onnodig gebruik van opvulmaterialen.
  • Gebruik van meer materialen, dan nodig is.
  • Te hoge CO² uitstoot per verpakking.

Een allround verpakkingsbedrijf

Naast het inpakken van producten, goederen en pakketjes, kunt u bij ons ook terecht voor andere oplossingen, zoals licht montagewerk, andere sporadische klussen en het ompakken & verpakken van goederen en producten.

Daar blijft het niet bij want dit zijn maar een paar voorbeelden van werkzaamheden die we verrichten,

Hieronder vertellen we u graag meer over onze overige diensten, want ons verpakkingsbedrijf is tot veel in staat.

Het ompakken en verpakken van goederen en diensten

We verpakken uw goederen en producten niet alleen in, maar ook pakken we alles om. Ons team is flexibel inzetbaar en daardoor bieden we u verschillende diensten aan. ISJ Nederland is een echte allrounder.

Moeten we uw producten ompakken, verpakken en/of inpakken? U vraagt en we leveren.

We maken gebruik van diverse verpakkingsmaterialen zoals: aluminium, PE, blik, krimpfolie, rekfolie, stretchfolie, pakpapier en kartonnen dozen.

Heeft u een andere wens? Dat is bij ons geen enkel probleem. We houden altijd rekening met uw wensen en denken graag met u mee. De klant is bij ons koning.

Sealen, stickeren & sorteren

Het ompakken van producten is tijdrovend, maar dit geldt ook voor het sorteren, sealen en stickeren van uw producten. Met onze diensten besparen we u veel tijd en ook geld, want u hoeft geen machines aan te schaffen of personeel aan te nemen.

Alle kennis en kunde hebben we al in huis. We werken snel, met precisie en op maat. Een bijlage toevoegen, adresetiket of een persoonlijke boodschap? Dat is bij ons geen probleem.

Onze machines die producten en goederen automatisch inpakken.

Een van onze snelle machines, die we gebruiken om het proces te versnellen.

Sealen & krimpen

Met onze krimp sealmachine verwerken we wel tot 50.000 seals per dag. We spannen krimpfolie om uw producten heen tijdens het sealen en krimpen.

Hiermee worden uw producten goed beschermd. Daarnaast verhoogd dit direct ook de presentatiewaarde van uw producten.

We voorzien uw producten van een label, barcode of personele stickers en dit gebeurt altijd op een snelle en secure manier.

Assemblage & montage

Bij ISJ Nederland weten we dat sommige producten nu eenmaal niet geschikt zijn om machinaal te verwerken. Denk hierbij aan kleine oplages of producten met verschillende inpaknormen.

Bent u op zoek naar een specifieke methode, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag met een van onze vele diensten.

Een opslagruimte huren?

Bent u dringend op zoek naar een ruimte voor opslag en voorraad? Dan bieden we u een helpende hand. We beschikken namelijk over een grote magazijnruimte.

Hier slaan we uw goederen op voor een korte als voor een lange periode. Alles is bij ons bespreekbaar, zoals hierboven al benoemd is.

Ook kunnen we uw goederen op- en afleveren, indien gewenst. Uw administratie regelen, zoals de maandelijkse gegevens als voorraadoverzichten, omzetten per periode en andere verzendgegevens? Dit nemen we bij u uit handen.

Van opslag tot en met assemblage en het beheer van uw voorraden. We bieden u een totaalpakket aan en dit allemaal tegen scherpe prijzen.

Voor elke klus inzetbaar & alles bespreekbaar

Wat wilt u graag laten leuk inpakken? We zijn u het hele jaar door van dienst met vele soorten inpakwerkzaamheden, van stuk- tot bulkverpakking.

Als allrounder denken we graag met u mee over het juist uitvoeren van uw werkzaamheden. Heeft u specifieke wensen of een unieke opdracht? Neem dan juist vandaag nog contact met ons op.

Waarom u voor ons moet kiezen?

  • Onze service is snel.
  • We zijn werkzaam door heel Nederland.
  • Onze tarieven zijn erg gunstig.
  • We kunnen producten handmatig, maar ook (half-) machinaal inpakken.
  • Inpakken, ompakken en verpakken.
  • Bij ons is alles bespreekbaar.

Mail ons