Een efficiënt verpakkingsbedrijf in de regio Eindhoven

Bent u op zoek naar een verpakkingsbedrijf in de regio Eindhoven? Maak dan kennis met ISJ Nederland. Vanuit onze vestiging in Helmond werken wij voor klanten in heel Nederland, waaronder het nabij gelegen Eindhoven.

In Eindhoven zijn veel bedrijven gevestigd en wij ontvangen dan ook regelmatig opdrachten van bedrijven uit Eindhoven. Dit kan gaan om het verpakken van allerlei verschillende producten, van tijdschriften tot kleding of schroefjes.

Al uw verpakkingswerkzaamheden kunt u aan ons uitbesteden en zelfs op korte termijn, bij spoedopdrachten, zijn we de beste partij. Bij ons worden zowel handmatig als (half-) machinaal uw werkzaamheden uitgevoerd.

Neem contact met ons op

Een allround verpakkingsbedrijf in de regio Eindhoven

Bent u op zoek naar een verpakkingsbedrijf in de regio Eindhoven? ISJ Nederland mag dan wel gevestigd zijn in Helmond, maar wij werken met verschillende en klanten door heel Nederland. Door onze innovatie zijn wij erg succesvol en helpen wij inmiddels meerdere klanten die verspreid zitten door heel het land. Wij helpen u met allerlei verschillende verpakkingswerkzaamheden, van stuks verpakkingen tot aan grote bulkverpakkingen, maar ook oplossingen op maat zijn bij ons mogelijk.

Wij zijn geliefd bij onze klanten en partners doordat wij erg flexibel zijn en meedenken. Dit maakt ons tot een gewaardeerde partner voor talloze bedrijven. Bij ISJ Nederland zijn wij:

  • flexibel;
  • snel;
  • efficiënt;
  • betrokken;
  • veelzijdig;
  • precies;
  • deskundig.

Als allround verpakkingsbedrijf in de buurt van Eindhoven kunt u voor allerlei verpakkingswerk bij ons terecht. Van inpakken tot aan assembleren en van het stickeren van producten tot aan het samenstellen van goodiebags. Bij ons is het allemaal mogelijk!

Eenmalige en langdurige hulp

Niet alleen kunt u voor verschillend inpakwerk bij ons terecht, maar ook accepteren wij eenmalige korte klussen en langere trajecten. Wij staan voor iedereen altijd klaar. Wilt u eenmalig iets bij ons uitzetten dan is dat geen probleem, maar wij bieden ook lange samenwerkingsverbanden aan. Hierbij kunnen wij u helpen en ondersteunen met terugkerende klussen.

Wij denken als allround verpakkingsbedrijf in de tegio Eindhoven graag met u mee over de uitvoering van uw werkzaamheden. Bij ons staan uw wensen en behoeftes centraal. Dankzij onze servicegerichte en efficiënte aanpak hebben wij al jarenlang succes langdurige samenwerkingen met klanten.

Mail ons